♬ALyna's Diaries♬: Owl Night

Entry Me Love Family Friends Post



  • Hi... Welcome to my blog. Bla..bla...bla... My name ALYNA !



owner

Contact Me

History

Credits
15:13 | 0 Cloud(s)
Owl Night


Image result for being an owl


Parah ni parah kalau masa tidur dah terbalik.
How can I fix it???
Acah tdo kol 12 ingatkan bangun ko 8 ke 9,
oke la jugak, Lyna terjaga lagi jam 3 lebih, 
sampai ke sudah Lyna tak dapat nak tido,
apa lagi, layan drama korea la.
Kalau nak belajar tak da mood lagi, 
ai maklum la tak da paper langsung next week,
kita berhuhuhuhuhu dulu sehari dua,
kosongkan otak.
rehatkan minda,
dengan aktiviti2 yang tidak berpaedah.
hahahahahh.
Tapi actually agak membosankan bila terjaga tengah malam,
sunyi, semua orang dah tido,
kalau lapar tapi tak dapat makan.
Hurmmm,,sad jugak..
Bosannyaaaaaa.
Siang bosan Malam bosan.
Kawan ajak hangout tapi duit tak mengizinkan,
bertafakur je la dalam bilik. mereput.

Rindu sangat dengan Encik Husband. 
Kebelakangan ni jarang2 contact.
Masing2 busy final kan.
Harap walau busy mana pun dia still ingat Lyna.

0 Comments:


Post a Comment